Slagkraft esittelee uuden moottoripaketin.

Äskettäin kehitetty moottoripaketti, joka täyttää EU:n Stage V:n päästövaatimukset ja uusi Cranabin kuormatraktorinosturitekniikkaan perustuva nosturimalli tuovat markkinoille seuraavan sukupolven Slagkraftin tehokkaan järjestelmän tuottavaan puskien raivaukseen.

Slagkraftin raivausjärjestelmä koostuu moottoripaketeista, nosturista, ohjausjärjestelmästä ja raivaajasta. Uusi moottoripaketti on nimeltään W180 ja korvaa edellisen paketin W17. Nosturi, joka samanaikaisesti esitellään, perustuu Cranabin suosittuun kuormatraktorinosturiin, jolla on korkea luotettavuus, vauriosuojatut letkut ja hydraulisylinterit sekä optimoitu geometria.

Parempi ote kehitykseen

Päivityksen syynä oli tarve kehittää uusi moottoripaketti vastaamaan EU:n Stage V:n päästövaatimuksia. Samalla kertaa on tarkistettu koko moottoripaketin suunnittelu ja samalla myös uusittu koko nosturi.

Caterpillarin moottori

Moottoripaketin sydän on uusi Caterpillarin dieselkäyttöinen C4.4-moottori, joka tuottaa tehoa 175 hv. Sen lisäksi että uusi moottori täyttää nykyiset päästövaatimukset ja on parempi ympäristön kannalta se myös vähentää polttoaineen kulutusta ja parantaa suorituskykyä aikaisempaan malliin verrattuna.

Parempi näkyvyys ja tasapaino

Moottorin parannettujen ominaisuuksien lisäksi kokonaisuutta on hiottu optimoidulla nosturiratkaisulla ja paremmilla ajo-ominaisuuksilla.

On edelleen kehitetty ja mukautettu nosturin muotoilua muun muassa muuttamalla lisälaitteen sijaintia. Tämä yhdessä uuden moottoripaketin kanssa antaa paremman näkyvyyden raivauksen aikana ja paremman tasapainon matalamman painopisteen ansiosta. Tästä on saatu hyviä kokemuksia kenttäkokeiden tekijöiltä.

Koneen näkyvyys ja tasapaino ovat kaksi tärkeintä työparametria tehokkaaseen ja ergonomiseen puskien raivaamiseen teiden ja ojien varsilta.

Sarjatuotanto käynnissä

Uutta moottoripakettia ja nosturia aletaan valmistaa sarjatuotantona helmikuussa.

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Christoffer Weber, 040 560 8517