Fassi-nosturit Grutech Oy

Micro-nosturit

(1 - 4 tm)

Erinomaista suorituskykyä pienimpiin nostoihin.

Micro-yksipuominosturit ovat pienen kokonsa ansiosta erittäin toimivia kappaletavaranostureita kevyimmissä ratkaisuissa. Nosturit voidaan varustaa työhösi sopivilla lisävarusteilla kuten radio-ohjauksella, kourahydrauliikalla ja vinssillä. Tarjoamme myös valmiita tukijalkaratkaisuja ja 12 V tai 24 V sähköhydraulikoneikkoja tarpeesi mukaan. Kuten kaikki nosturimme, voidaan myös Micro-luokan nosturit toimittaa olosuhteiden asettamat erikoisvaatimukset huomioiden, esim. marine-varusteltuina. Olethan meihin yhteydessä Sinulle räätälöidystä FASSI-nosturista.

Kevyet nosturit

(2 - 12 tm)

Suuri nostoteho kompaktissa koossa.

Kevyet FASSI–kappaletavaranosturit ovat vaihtoehtosi, kun tarvitset suorituskykyä alustan kantavuutta menettämättä. Turvallisuus lienee ykkösasia siksi nostotilanteen vakavuuden varmistamiseksi tarjoamme kattavan valikoiman tukijalkaratkaisuja juuri sinun ajoneuvosi huomioiden. Myös lyhyet taittopuomit löytyvät valikoimastamme, kun nostat lähellä ja tarvitset normaalia enemmän koukkukorkeutta. Lisäksi useat nosturimallit on saatavilla voimanivelillä tai ilman. Olethan meihin yhteydessä Sinulle räätälöidystä FASSI-kuormausnosturista.

Keskiraskaat nosturit

(13 - 37 tm)

Kattava valikoima suorituskykyisiä nostureita.

Keskiraskaat FASSI-kuormausnosturit ovat omiaan sinulle, joka tarvitset monipuolisuutta ja joustavuutta niin kuorman lastauksessa ja purussa kuin asennus- ja muissa töissä. Laajalla jibi-varustevalikoimallamme pystymme räätälöimään juuri sinun työhösi tehokkaimman ratkaisun. Valikoimassamme on niin sylinterikääntöisiä kuin kääntökehällä varustettuja rajattomasti ympäripyöriviä malleja. Olethan meihin yhteydessä Sinulle räätälöidystä FASSI-nosturista.

Raskaat nosturit

(38 - 215 tm)

Kun pieni ei riitä.

Silloin, kun tarvitaan äärimmäistä suorituskykyä ovat raskaat FASSI-asennusnosturit parhaimmillaan. Mallistossamme on kattava valikoima teho-painosuhteiltaan erinomaisia tuotteita raskaaseen työhön. Jos normaalipuomin ulottuma ei ole sinulle riittävä, löytyy meiltä ratkaisuksi pitkäpuomiset nosturimallit. Asennustöihin meillä on tarjottavana kattava valikoima varusteita, mm. erilaisia mekaanisia puominjatkeita ja koukkukorkeuden kohottajia sekä perusnosturiin että jibiin. Olethan meihin yhteydessä Sinulle räätälöidystä FASSI-nosturista.

Erikoisnosturit

Kun käyttöympäristö tai tehtävä työ asettaa nosturille erikoisvaatimuksia, on meillä tarjolla kattava valikoima erikoisnostureita niin kiinteään kuin liikkuvaan asennukseen. Kaikista nosturimalleistamme löytyy Fixed-versiot kiinteään asennukseen ja Marine-versiot haastaviin meriolosuhteisiin. Lisäksi löytyy useita erikoisratkaisuja ja lisävarusteita esim. Military- ja rautatiekäyttöön. Olethan meihin yhteydessä, mikäli kattavasta vakiovalikoimastamme ei löydy Sinun tarpeitasi täyttävää tuotetta niin räätälöidään erikoisratkaisut kohdalleen.

Nosturia hankkimassa?

Meiltä apua ja neuvoja kappaletavaranosturin ja päällirakenteen valinnassa ja toteutuksessa.

Luotettavia ja suorituskykyisiä nostureita

joka lähtöön