Grutech Oy

Grutech Oy on nostoalan ammattilaisten vuonna 1995 perustama yritys, joka on erikoistunut FASSI–nostureiden maahantuontiin, myyntiin ja huoltoon Suomessa. Laadukkailla tuotteilla ja määrätietoisella työllä olemme vakiinnuttaneet vahvan asemamme nosturiasiantuntijoiden huippujoukossa. Myynti ja huolto ovat ammattilaistemme käsissä. He tietävät mistä puhuvat ja mitä tekevät lähes 30 vuoden kokemuksellaan. Palvelemme asiakkaitamme nosturien myynti-, asennus-, huolto- ja päällirakenneasioissa pitkällä kokemuksella ja ensiluokkaisella otteella.

Päämiehen valinta Grutechille oli helppo: italialainen Fassi Gru S.p.A.

Fassi Gru on Italian suurin ja maailman yksi suurimmista nosturivalmistajista niin tuotantomäärältään kuin liikevaihdoltaan. Kattava valikoima laadukkaita nostureita yhdistettynä korkealuokkaiseen toimintaan ja varmuuteen ovat antaneet meille erinomaisen pohjan palvella asiakkaitamme Suomessa.

Jälkikäteen ajatellen valinta ei olisi voinut olla parempi.

Fassi Gru S.p.A – Kuormausnosturien valmistaja vuodesta 1965

GiuseppeChinati FassiFassi Gru on valmistanut luotettavia ja suorituskykyisiä ajoneuvoasenteisia nostureita Pohjois-Italian Albinossa yli 50 vuoden ajan. Tänään Fassi Gru on Italian johtava hydraulinostureiden valmistaja ja kuuluu alansa suurimpiin koko maailmassa. Tuotantokapasiteettia on n. 12.000 nosturia vuodessa. FASSI-nostureille on ominaista laadun, suorituskyvyn ja toimintavarmuuden lisäksi helppokäyttöisyys sekä nykyaikaiset aktiiviset ja passiiviset turvaratkaisut.

Nykyisin Fassi Gru -ryhmä koostuu kuudesta itsenäisestä yhtiöstä, jotka kaikki ovat keskittyneet autoihin asennettavien hydraulinostureiden valmistukseen ja markkinointiin. Kuudella autonomisella tuotantoyksiköllä on käytössään yhteensä n. 65.000 m² katettua tuotantotilaa missä työskentelee lähes 500 alan ammattilaista. Fassin jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maailman joten valmistuneista nostureista yli 80 prosenttia menee vientiin.

FASSI-nosturi on yli 90%:sti valmistettu Fassi Gru:n omassa tehtaassa. Laaja verkosto ammattilaisia työskentelee jatkuvasti parantaakseen tuotteen laatua, suorituskykyä ja turvallisuutta. Fassi Grun nosturivalikoima ei syyttä ole maailman laajimpia. Yli 60:sta eri nosturimallista voidaan räätälöidä enemmän kuin 30.000 asiakaskohtaista ratkaisua.

FASSI-nostureiden maahantuoja Grutech Oy palvelee asiakkaitaan yli 20 vuoden nosturikokemuksellaan.

Lue lisää: www.fassi.com

Grutech Oy Fassi-asennusnosturit