Muut tuotteet

Osa maailmanlaajuista Fassi Gru S.p.A. –konsernia ovat myös ranskalainen vaihtolavalaitteita valmistava Marrel S.A.S sekä ruotsalainen tienvarsien raivauslaitteita ja puutavaranostureita valmistava Cranab Group Ab. Palvelemme teitä myös näiden tuotteiden uusmyynti-, huolto- ja varaosakysymyksissä.

SLAGKRAFT-tienvarsiraivaimet | niittokone | ketjuraivain

SLAGKRAFT-tienvarsiraivaimet

Tekniikkaa tienvarsien raivaukseen.

Yli 40 vuoden kokemus on tehnyt Slagkraftista Skandinavian johtavan ammattikäyttöön tarkoitettujen tienvarsiraivauskoneiden toimittajan. Tarjoamamme laitteet ovat tehokkaita ja helppohuoltoisia ja niiden ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Järjestelmämme ovat ympäristöhyväksyttyjä ja helppokäyttöisiä. Slagkraftin heinikon- ja vesakonraivauslaitteilla levennät turvallisesti ja tehokkaasti tien- ja pellonpientareet ja pengerrykset.

www.slagkraft.com.

CRANAB puutavaranosturit

CRANAB–puutavaranosturit

Ajoneuvoasenteisia puutavara- ja kierrätysnostureita.

Cranab–nostureita voidaan käyttää niin puutavaran, romun kuin muunlaisenkin kierrätysmateriaalin käsittelyssä. Mallisto kattaa sekä L- että Z-nosturit jopa 10,5 m ulottumalla.

www.cranab.com/sv/

MARREL koukkulaitteet

MARREL–koukkulaitteet

Ampliroll® koukkulaitteet.

Kattava valikoima koukkulaitteita pienistä isoihin. Mallistoon kuuluu sekä liuku- että kallistuskoukkulaitteita. Laitteet voidaan räätälöidä niin military- kuin maatalous-käyttöön ja niihin on saatavilla useita työskentelyä helpottavia lisälaitteita.

www.marrel.com