Fassi Gru S.p.A:n tuotevalikoima laajenee

… ja samalla myös Grutech Oy:n  tuotevalikoima laajenee

Maailman johtaviin kappaletavaranosturivalmistajiin kuuluva FASSI Gru S.p.A monipuolistaa tuotevalikoimaansa koskemaan myös puutavara- ja kierrätysnostureita. Vuoden 2015 aikana FASSI Gru S.p.A on kasvattanut omistusosuuttaan metsäkonenostureihin erikoistuneessa ruotsalaisessa Cranab Ab:ssa. Cranab Ab:n tuotevalikoimaan kuuluu Cranab metsäkonenosturit, Bracke Forest metsänmuokkaustuotteet, Slagkraft raivauslaitteet, sekä Vimek pienmetsäkoneet. Syventyneen yhteistyön seurauksena Cranab Ab palaa myös puutavara- ja kierrätysnosturimarkkinoille vuoden 2016 aikana.

Cranab puutavara- ja kierrätysnostureiden myynti ja markkinointi tulee olemaan osa FASSI Gru S.p.A:n verkostoa ja näin ollen kyseiset tuotteet tulevat kuulumaan myös Grutech Oy:n valikoimaan.

– Vuoden 2016 aikana tuotevalikoimamme tulee laajentumaan Cranab puutavara- ja kierrätysnostureilla, Cranab puutavarakourilla ja Slagkraft vesakon- ja heinänraivauslaitteilla, kertoo toimitusjohtaja Jan Andersson.

Lisätietoa Cranab Ab:n tuotteista löytyy osoitteesta http://www.cranab.se/

Aiheeseen liittyvä FASSI:n lehdistötiedote löytyy osoitteesta http://www.fassi.com/fassi-press-and-media/press-releases/cranab-back-on-trucks.html